Står du og skal flytte?

Hos Danmarks Flyttefirma er vi specialister i flytning og transport samt nedpakning, og udpakning. Vi er et professionelt flyttefirma, der med stor omhu udfører flytte arbejde til perfektion. Du vil aldrig blive skuffet, når du vælger os som leverandør af flytteservice til din flytning.

Med flere års erfaring i baggagen på store såvel små flytninger, har vi et hav af serviceret kunder, flytninger og transporter såvel indenrigs samt til udlandet. Den erfaring og viden vi har opnået ved alle disse udførte succesfulde flytteopgaver kommer kun dig til gode. Vi kan i forbindelse med vores brede viden inden for faget, hurtigt finde den bedste og sikreste flytteløsning til dig. Derfor bestræber vi os altid på at være bedst, indenfor både kvalitet og pris, uden at din flytning kommer til at koste dig en formue.

Vi bygger vores flytteforretning op omkring vores kunder

Vi tilbyder markedets bedste flytteservice og det kan mærkes igennem hele forløbet fra booking af flytning til den sidste kasse er stillet på plads.
VI er altid klar med en hjælpende hånd på sidelinjen så du føler dig utryg og usikker i forhold til og skulle gribe det an og pakke hele sin hjem ned. Vælger du vores nedpakning service vil vores professionelle flyttemænd varetage nedpakningen af dit hus eller din lejlighed hurtigt og effektivt.

Få et Flyttetilbud