Flyttekasser

Har du brug for flyttekasser?

Hos Danmarks Flyttefirma tilbyder vi kun flyttekasser som vi mener er de bedste på markedet. Disse flyttekasser er bygget af 3-lags pap og dobbelthæftede i kanten. Dette sikrer en kasse med holdbarhed til mere end bare én flytning.r

Disse flyttekasser kan man stable og fylde i op til 40kg, uden at bunden falder ud. Dog anbefaler vi stadig at der maksimalt kommer 20kg i kassen af 2 grunde. Den ene grund er at det er meget tungt og slidende på vores flyttemænd at bære mere end 20kg i hver kasse. Den anden grund er for at sikre indholdet af kassen så intet af det der ligger i kassen lider overlast under transport..

Vores flyttekasser er som sagt langtidsholdbare, - så hvis du står og skal have inventar til opbevaring eller du er på vej ud på en længere flytte rejse, så er vores flyttekasser helt sikkert pengene værd. Målene er 40x40x70cm.

Uanset om du kun skal bruge flyttekasserne til en enkelt flytning eller om du vil gemme dem til fremtidigt brug så kan vi klare begge dele her hos Danmarks Flyttefirma. Vi både lejer- og sælger flyttekasser så det matcher dine behov.


Priser på leje af flyttekasser


Priser på flyttetilbehør

Ydelse Pris
Nye flyttekasser pr. styk 35,- kr.
Brugte flyttekasser pr. styk 25,- kr.
Bobleplast 50m * 0,5m pr. rulle 200,- kr.
Bobleplast 1m * 15m pr. rulle 200 200,- kr.
Silkepapir pr. bundt 200,- kr.
Flyttetæpper pr. styk 40,- kr.
Tape pr. rulle 30,- kr.