Få et godt flyttetilbud fra Danmarks Flyttefirma

Står du og skal flytte? Hvorfor så ikke lade professionelle klare opgaven for dig? På den måde får du en flyttedag uden stress og uforudsete overraskelser, ligesom du får mere tid til at komme godt på plads i de nye omgivelser. Vi har mere end 10 års erfaring, og hver dag gør vi vores ypperste bedste for at give vores kunder den bedste oplevelse. Vores priser er attraktive og konkurrencedygtige, så du kan roligt bede om et flyttetilbud hos os.

Ring til os på +45 70 60 50 07 og lad os give en god pris på netop din flytning – det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Flyttetilbud til både private og virksomheder

Hos Danmarks Flyttefirma tilbyder vi skræddersyede flytteløsninger til både private og virksomheder. Her kan vi hjælpe med alt fra udlån af flyttekasser, nedpakning, sikker transport til rengøring og udpakning efter dine anvisninger. Ved større flytninger udarbejdes en flytteplan, så alle møbler og flyttekasser ender i de rigtige lokaler. Vælger du en skræddersyet løsning, sammensætter vi en flytning, der matcher dine ønsker og behov. Vores flyttetilbud udregnes og aftales naturligvis på forhånd, så du efter flytningen med ro i sindet kan finde dig tilrette i din nye bolig eller nye erhvervslokaler.

Pris på flytning – Se vores pakkeløsninger

Er der tale om en mere traditionel flytning, hvor du ikke har brug for os i mere end et par timer, kan du se priserne på vores faste læsninger her. Til en mindre flytning-pris kan du eksempelvis bestille to flyttemænd i to timer for kun 1800 kr. inklusiv flyttebil, forsikring og 20 kilometers kørsel.

Hvad koster en flyttemand til netop din flytning? Svaret får du ved at ringe til os på +45 70 60 50 07 – vi sidder klar med et attraktivt flyttetilbud til dig. Husk, at det er helt uforpligtende.

Indhent et tilbud nu