Gode råd ved flytning.

Det er meget vigtigt at man går igang med at pakke i god tid. Vent aldrig til sidste øjeblik. Start minimum et par dage forinden før flytningen skal foregå, således at du ikke skal være vågen 2 dage i træk for at nå at pakke alt dit indbo ned. Jo før du kommer i gang jo nemmere og mere overskuelig bliver det for flyttemændene.

Sådan pakker du dine ting forsvarligt

I forbindelse med din flytning skal du sørge for at pakke alle dine ejendele forsvarligt ned i kasser. Lamper, spejle, glas, malerier, TV-apparater og lignende skal være pakket i bobleplast, og møbler skal være skilt ad (ben skal eksempelvis være taget af senge.)

Gør tingene let tilgængelige

Når alle ting, som kan være i flyttekasserne, er pakket ned, er det en god ide at flytte alle kasserne ud i entreen eller i det nærmeste rum nær hovedudgangen.

Vores professionelle og kompetente flyttemænd tager nemlig altid flyttekasserne først for at opbygge en god stabilitet i deres flyttelastbil.

Når flyttekasserne er stillet frem, som det første flyttemændene kan få fat i, så skal man tænke over de største ting i boligen. Skru benene af sofaen og sengen og andet med ben, da ben let kan give skrammer i dørkamme eller opgangen. Det gør det også meget nemmere for flyttemændene at komme rundt med tingene.

For at gøre din flytning nemmere har vi samlet simple spørgsmål, men værdifulde flyttetips:

Har du husket at?

 • At melde flytning til folkeregistret digitalt?
 • At melde flytning til Postnord?
 • At melde flytning til din el- og varmeleverandør, hvis relevant?
 • At vælge læge, hvis du flytter længere væk end fem kilometer fra nuværende læge.
 • Sorter i god tid inden flytningen dine ejendele. De genstande, som du ikke ønsker at medbringe, kan kasseres eller gives til genbrug.
 • Arranger transport af eventuelle husdyr.
 • Husk at have indsamlet alle nøgler til jeres bolig: kælder, garager, skabe og så videre. Også dem, som eventuelle venner og bekendte har fået til nødsituationer. Og husk selvfølgelig også nøglen til jeres nye bolig.
 • Kan flyttebilen parkere tæt på dit hjem, og er der noget, der kan gøres for at sikre nemmere adgang til flyttebilen?
 • Vær til rådighed hele dagen til at besvare spørgsmål, lede placeringen af dine møbler og kasser, underskrive konnossementet, etc. flytning.

 • Eftersom at en flytning indebærer meget mere end blot transport af dine ejendele fra A til B, kan du bruge de ovenstående råd, for at sikre en endnu bedre flytteoplevelse.

  Kontakt os, for at opnå maksimal tilfredshed, på et professionelt samt personligt plan.

  Indhent Tilbud