Flyttetips

Gode råd ved flytning.

Det er meget vigtigt at man går igang med at pakke i god tid. Vent aldrig til sidste øjeblik. Start minimum et par dage forinden før flytningen skal foregå, således at du ikke skal være vågen 2 dage i træk for at nå at pakke alt dit indbo ned. Jo før du kommer i gang jo nemmere og mere overskuelig bliver det for flyttemændene.

Sådan pakker du dine ting forsvarligt

I forbindelse med din flytning skal du sørge for at pakke alle dine ejendele forsvarligt ned i kasser. Lamper, spejle, glas, malerier, TV-apparater og lignende skal være pakket i bobleplast, og møbler skal være skilt ad (ben skal eksempelvis være taget af senge.)

Gør tingene let tilgængelige

Når alle ting, som kan være i flyttekasserne, er pakket ned, er det en god ide at flytte alle kasserne ud i entreen eller i det nærmeste rum nær hovedudgangen.

Vores professionelle og kompetente flyttemænd tager nemlig altid flyttekasserne først for at opbygge en god stabilitet i deres flyttelastbil.

Når flyttekasserne er stillet frem, som det første flyttemændene kan få fat i, så skal man tænke over de største ting i boligen. Skru benene af sofaen og sengen og andet med ben, da ben let kan give skrammer i dørkamme eller opgangen. Det gør det også meget nemmere for flyttemændene at komme rundt med tingene.

For at gøre din flytning nemmere har vi samlet simple spørgsmål, men værdifulde flyttetips:

Har du husket at?

  • At melde flytning til folkeregistret digitalt?
  • At melde flytning til Postnord?
  • At melde flytning til din el- og varmeleverandør, hvis relevant?
  • At vælge læge, hvis du flytter længere væk end fem kilometer fra nuværende læge.
  • Sortere i god tid inden flytningen dine ejendele. De genstande, som du ikke ønsker at medbringe, kan kasseres eller gives til genbrug.
  • Arrangere transport af eventuelle husdyr.
  • Husk at have indsamlet alle nøgler til jeres bolig: kælder, garager, skabe og så videre. Også dem, som eventuelle venner og bekendte har fået til nødsituationer. Og husk selvfølgelig også nøglen til jeres nye bolig.
  • Kan flyttebilen parkere tæt på dit hjem, og er der noget, der kan gøres for at sikre nemmere adgang til flyttebilen?
  • Vær til rådighed hele dagen til at besvare spørgsmål, lede placeringen af dine møbler og kasser, underskrive konnossementet, etc. flytning.

Eftersom at en flytning indebærer meget mere end blot transport af dine ejendele fra A til B, kan du bruge de ovenstående råd, for at sikre en endnu bedre flytteoplevelse.

Kontakt os på +45 70 60 50 07