Kontakt os

Danmarks Flyttefirma ApS
Smedeland 7
2600 Glostrup
CVR nr. 40202250
+45 70 60 50 07
info@danmarksflyttefirma.dk

Kundetilfredshed er altafgørende

Danmarks Flyttefirma er et engageret og professionelt Flyttefirma som effektivt flytter både privat og erhverv. Det er ofte meget varierede opgaver og behov vi kommer ud for når vi skal flytte en person eller en familie fra A til B og derfor er vi her hos Danmarks Flyttefirma specialister i at skræddersy netop den løsning der passer bedst til netop dine behov, Med hovedkvarter i København er vi strategisk placeret til at kunne betjene kunder på hele Sjælland. Vi har også nem adgang til Lolland/Falster og Fyn samt resten af Jylland.

Danmarks Flyttefirma ligger tæt ved ring- og motorveje og kommer derfor nemt og hurtigt både ind og ud ved flytning i København. Med et hav af samarbejdspartnere, der består af både møbelbusser, liftvogne, kassevogne, flyttebiler og lifte, er vi i stand til at klare både store og små opgaver.

Danmarks Flyttefirma er et flyttefirma, der med et godt team af kompetente flyttemænd som løser alle typer og former for flytning i hele Danmark, Vi ønsker gennem faglig udvikling, og motivation af vores flyttemænd at drive en moderne flytteforretning, der gør en forskel for vores kunder.
Vi tilbyder en tryg og hurtig flytteservice, der altid matcher kundens behov til skarpe og konkurrencedygtige priser