Ring til os på:

Har du nogle spørgsmål?


Kontakt os:

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

✓ Helt uforpligtende
✓ Store og små flytninger
✓ Mere end ti års erfaring


Dit navn (skal udfyldes)

Telefonnummer(skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Hvilken dato sker flytningen?

Beskriv kort din opgave

Kundetilfredshed er altafgørende

Danmarks Flyttefirma er et engageret og professionelt Flyttefirma som effektivt flytter både privat og erhverv. Det er ofte meget varierede opgaver og behov vi kommer ud for når vi skal flytte en person eller en familie fra A til B og derfor er vi her hos Danmarks Flyttefirma specialister i at skræddersy netop den løsning der passer bedst til netop dine behov, Med hovedkvarter i København er vi strategisk placeret til at kunne betjene kunder på hele Sjælland. Vi har også nem adgang til Lolland/Falster og Fyn samt resten af Jylland.

Danmarks Flyttefirma ligger tæt ved ring- og motorveje og kommer derfor nemt og hurtigt både ind og ud ved flytning i København. Med et hav af samarbejdspartnere, der består af både møbelbusser, liftvogne, kassevogne, flyttebiler og lifte, er vi i stand til at klare både store og små opgaver.

Danmarks Flyttefirma er et flyttefirma, der med et godt team af kompetente flyttemænd som løser alle typer og former for flytning i hele Danmark, Vi ønsker gennem faglig udvikling, og motivation af vores flyttemænd at drive en moderne flytteforretning, der gør en forskel for vores kunder.
Vi tilbyder en tryg og hurtig flytteservice, det altid matcher kundens behov til skarpe og konkurrencedygtige priser