Opbevaring i København – City Self Storage, Hvidovre

Hvis du vælger Danmarks Flyttefirma som din professionelle flyttepartner, får du også mulighed for opbevaring i Hvidovre, København. Her kan vi tilbyde moderne og topsikrede faciliteter, hvor dine møbler kan opmagasineres i en kortere eller længere periode – en nem og fleksibel løsning, der kan tilpasses efter dine ønsker og behov.

Indhent et godt tilbud på opbevaring i København ved at ringe til os på +45 70 60 50 07 – det er helt uforpligtende. Ellers læs mere om vores løsning her på siden.

Professionel opbevaring i København – City Self Storage, Hvidovre

Hos Danmarks Flyttefirma er tryghed og professionalisme det helt afgørende. Derfor giver vi vores kunder muligheden for at opbevare møbler, inventar og ejendele i vores flotte opbevaringslokaler, eksempelvis hvis din bolig ikke er klar til indflytning, eller hvis du blot mangler et sted, hvor du kan have dine ting opbevaret, hvis du ikke råder over en kælder eller et loftsrum.

100% sikker opmagasinering i København

Alle vores depotrum i Hvidovre, København, er både sikkerhedsovervågede og alarmsikrede, ligesom faciliteterne også er sikret mod skadedyr. Det er altså helt sikkert at opbevare dine ejendele hos os. Vores lokaler til opbevaring i København ligger på Gammel Køge Landevej, hvilket giver dig nem adgang fra City og resten af Storkøbenhavn.

Vi hjælper naturligvis gerne med at transportere dine ting til vores opbevaringsfaciliteter. Vores friske og servicemindede flyttemænd kan hjælpe med både store og små flytninger, så lad bare os klare opgaven for dig.

Få et tilbud på opbevaring i København – City Self Storage i Hvidovre

Få opbevaret dine møbler et sted, hvor du kan være sikker på, at de er i trygge hænder. Ring til os på +45 70 60 50 07, så vil en af vores flyttekonsulenter vurdere, hvor meget din opbevaring vil koste – det er helt uforpligtende.